Naša iskustva
Zašto i kako brinuti o zaposlenima?

Ljudi su za nas najvredniji resurs, bez obzira čime se kompanija bavi. Iz toga proizilazi da je ulaganje u zaposlene, upravo to – investicija a ne trošak.

Svaku kompaniju možete posmatrati kao jednu porodicu kojoj posvećujete najveći deo svog vremena. Zato je veoma važno da se u tom okruženju osećamo dovoljno dobro.

Međutim, pitanje je KAKO znati koje okruženje odgovara vašim zaposlenima? Potrebno je saznati šta ih motiviše, kojim vrednostima se vode i kako razumeju vrednosti kompanije.

Odgovor na ova i mnoga druga pitanja pronašli smo u online rešenju Quantified Company (QC) koje nam je omogućilo da kreiramo prostor u kom zaposleni anonimno dele svoje stavove i perspektive.

Ovakvim pristupom zajedno možemo da organizujemo različite intervencije i radionice posebno prilagođene baš vašem kolektivu.

Primer sveobuhvatnog pristupa jačanju kapaciteta zaposlenih i opšte produktivnosti nakon korišćenja QC rešenja može da obuhvati i programe rekreacije, edukacije u oblasti ishrane i podrške zaposlenih u boljem razumevanju i upravljanju prioriteta.

Kroz ceo proces lakše identifikujemo i razlikujemo formalne i neformalne lidere, ključne od manje bitnih problema. Kao rezultat smo do sada videli povećanje produktivnosti, zadovoljstva i proaktivnosti zaposlenih u daljem jačanju kolektiva i ostvarenju poslovnih ciljeva kompanije.