O nama
Maverick Consulting

Naš tim čine eksperti koji donose ekspertize iz različitih oblasti (treneri profesionalnih veština, koučevi, stručnjaci iz oblasti komunikacije, reditelji, dizajneri, psiholozi, lekari, fitnes eksperti i nutricionisti, medijski profesionalci, prevodioci i lektori) i usmereni smo ka razvoju profesionalnih veština, komunikacije sa svim ciljnim javnostima i povećanju zadovoljstva zaposlenih čime pozitivno utičemo na ukupnu uspešnost poslovanja.

Naš tim

ĐORĐE MARIČIĆ

Osnivač, Ekspert za komunikaciju

Đorđe je visoko motivisani preduzetnik i trener sa iskustvom u obuci malih i velikih grupa u različitim industrijama.

SANJA MILIVOJEVIĆ

Menadžer projekata

Sanja teži izvrsnosti kad god je to moguće, i upravo zato je posvećena učenju i daljem usavršavanju. Beskompromisna je kada su u pitanju rokovi i data reč.

ALEKSANDRA ZEČEVIĆ MARIČIĆ

Ekspert za korporativni fitnes i rekreaciju

Kreirala je više programa posebno prilagođenih različitim uzrastima koje je sprovodila kako u sportskim salama tako i na radnom mestu zaposlenih u kompanijama.

Saradnici

DRAGANA ROTER

Ekspert za komunikaciju

Pouzdani savetnik višeg menadžmenta u strateškim komunikacijama i njihovog pozicioniranja u regionalnom i srpskom poslovnom okruženju, administraciji i medijima.

MIRJANA JARAKOVIĆ

ISCP sertifikovani kouč

Od početka karijere opredeljena za komunikaciju kao najvažniji preduslov uspeha. Poseduje dugogodišnje iskustvo u obuci zaposlenih u IT sektoru, s posebnim osvrtom na komunikaciju sa eksternim i internim klijentima.

Stručnjak sa više od 20 godina iskustva u oblasti nutricionizma. Profesionalnu karijeru započela je u primarnoj zdravstvenoj zaštiti, kao osnivač Savetovališta za ishranu zdravih i bolesnih osoba, gde i danas radi.

KEVIN DALY

Top menadžment i timski kouč

Kevin je međunarodni stručnjak za obuku i razvoj sa velikim iskustvom u organizacionom razvoju.

MONIKA PICKER

ICF sertifikovani kouč

Tokom svog dvadesetpetogodišnjeg boravka u inostranstvu, najveći deo vremena provela u Rusiji, Poljskoj, Srbiji, Jugoistočnoj Evropi i Centralnoj Aziji.

MILICA JEVTIĆ

Beauty trener

Milica je kao umetnička duša radoznala po prirodi od malena tragala za nečim što će namiriti njeno veliko interesovanje za transformacijom i ispitivanjem sopstvenih granica.