Nutricionistički plan ishrane

Nutricionistički plan ishrane

Nutricionistički plan ishrane

Svima nam je dobro poznata potreba za dremkom posebno nakon jačih obroka. Takođe, svesni smo da je gojaznost bolest savremenog doba i njene dalekosežne posledice. Mnoga istraživanja ukazuju na potrebu izbalansirane ishrane u svrhu prevencije različitih nezaraznih oboljenja, pa jačanja imunog sistema.

Upravo su nas ove činjenice motivisale da organizujemo programe ishrane kako bismo pružili podršku zaposlenima u vašoj organizaciji da odabirom i frekventošću ishrane utiču na svoje zdravstveno stanje, a samim tim i na upravljanje svojom energijom.

Zajedno radimo na unapređenju dnevnih/nedeljnih/mesečnih jelovnika u skladu sa potrebama zaposlenih i konkretnim zahtevima radnog procesa.

Odlukom da svoje zaposlene podstaknete da osveste potrebu za balansiranom ishranom direktno utičete na produktivnost i učestalost odsustva zaposlenih usled oboljenja kao što su dijabetes, kardiovaskularne bolesti i druga oboljenja.

Programom rukovodi nutricionistkinja Snežana Ralić Maričić, koja je profesionalnu karijeru započela kao osnivač Savetovališta za ishranu zdravih i bolesnih osoba.